Kiwanis West-Brabant Golf Open 2023

Kiwanis West-Brabant Golf Open 2023

Donderdag 7 september 2023

Op donderdag 7 september 2023 a.s. organiseren de Kiwanisclubs van Bergen op Zoom, Wouw Zoomvliet en Halderberge een gezellige en sportieve golfdag om gelden in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar heeft Kiwanis Vijf Eiken uit Oosterhout zich bij de organisatie gevoegd, waardoor het mogelijk wordt om een nog groter sponsor potentieel voor onze goede doelen te realiseren.

Nadat we een paar jaar te gast zijn geweest bij de Turfvaert, Reymerswael, de Wouwse Plantage zijn we nu in de gelegenheid om op één van de topbanen in Nederland te spelen: Golfclub Landgoed Bergvliet

Voor deze gelegenheid hebben wij diverse mooie sponsorpakketten samengesteld. We hebben ruimte voor 4 hoofd sponsoren en een aantal sub sponsoren. Meer informatie vind u op onze sponsorpagina.

Wij hopen ook dit jaar weer op meer dan 100 deelnemers aan de wedstrijd. Ook bieden wij weer de gelegenheid om deel te nemen aan onze 2,5 uur durende clinic olv een golfpro. 

Deelname kan via losse inschrijving of middels een van onze sponsorpakketten.

inschrijven kan via: golf@kiwaniswestbrabant.nl

Of door het formulier in te vullen: Inschrijfformulier

Goede Doel:

Deze uitgave staat in het teken van het project Vila Pardoes en stichting Covida

Stichting Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan.

Stichting Covida realiseert momenteel een kleinschalig wooninitiatief voor 16 bewoners met een beperking met een open karakter waar familie, vrienden en mensen uit de buurt zich welkom voelen. Een plek waar bewoners sámen leven!

Wij als organisatie hopen dat door sportiviteit en gezelligheid beide stichtingen kunnen worden ondersteund!  

Alvast namens beide stichtingen bedankt voor uw deelname en we zien elkaar op 7 september op het Landgoed Bergvliet in Oosterhout. 

Namens de gehele Kiwanis organisatie

Jan van Terheijden 

Lees hier meer de sponsor mogelijkehden en het event:

/imagecache/lg/uploads/2023/05/2023-13-04-kiwanis-flyer.jpg

Deel deze post