Oester en Champagne Party 2022

Oester en Champagne Party 2022

Oester en Champagne Party 2022

Na twee afgelastingen wegens corona gaan we nu vol voor de 10de editie van onze Oester en Champagne Netwerkbijeenkomst op 29 september.

Op deze dag gaan we u uiteraard verwennen met Oesters (ook gegratineerd voor de liefhebbers) en de champagne van Thierry Fournier, welke we zelf vanuit Frankrijk importeren. 

Voor degene die oesters iets te veel vinden, hebben we ook zalm van de grill en overheerlijke sateetjes.  Uiteraard kunnen we u ook gewoon fris, bier en wijn aanbieden.

Van17:00 uur tot 20:00 uur wordt u verwend, waarbij we buiten onze huis DJ William ook een optreden van OhnO!jazzband hebben en zal de bekende kunstenaar Geoffrey Wijn aanwezig zijn om u met zijn werken kennis te laten maken. Er zal ook gelegenheid zijn werken van Geoffrey aan te schaffen.

Deze avond organiseren we natuurlijk uitsluitend indachtig ons motto Serving the Children of the World. Het goede doel is: Stichting het Vergeten Kind. Al 260 kinderen hebben of gaan genieten van een Heppievakantie. Dit moeten er 500 worden!

Indien de omstandigheden rond COVID-19 wijzigen en wij genoodzaakt zijn de bijeenkomst te annuleren, dan zullen wij geen restitutie geven van het inschrijfgeld, maar dan bezorgen wij u 2 overheerlijke flessen champagne. Dan steunt u toch ons goede doel en heeft u waar voor uw geld.

Tickets Kopen